Käsikirjoitukset

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lähettääksesi käsikirjoituksen.

Käsikirjoituksen lähettämisen tarkistuslista

Kirjoittajien tulee varmistaa, että heidän käsikirjoituksensa noudattaa kaikkia seuraavia kohtia. Jos näitä ohjeita ei noudateta, käsikirjoitus palautetaan kirjoittajalle.
  • Tätä käsikirjoitusta ei ole aiemmin julkaistu, eikä sitä ole parhaillaan arvioitavana toisessa julkaisussa (tai olen informoinut näistä asioista toimittajaa ja saanut luvan jättää käsikirjoituksen arvioitavaksi).
  • Käsikirjoitustiedosto on OpenOffice-, Microsoft Word- tai RTF-asiakirjan tiedostomuodossa.
  • Olen laatinut suomenkielisen ja englanninkielisen tiivistelmän (max. 120 sanaa) käsikirjoituksestani. Tälle on erillinen laatikko omalla välilehdellään
  • Lähteiden URL-osoitteet on annettu, mikäli ne ovat saatavilla.
  • Jos kyseessä on vertaisarviointiin tarkoitettu tutkimusartikkeli, olen poistanut nimi- ja muut tunnistetiedot käsikirjoituksestani. Muista poistaa myös dokumentin tekijätiedot (Word: File -> Info -> Check for issues).
  • Olen noudattanut käsikirjoituksessani lehden muotoiluohjeita

Kirjoittajan ohjeet

Kun tarjoat käsikirjoitustasi, OJS-järjestelmä ohjaa sinut prosessin läpi. Suomenkielinen abstrakti eli tiivistelmä tulee jättää sille erikseen varattuun laatikkoon.

Englanninkielinen otsikko ja tiivistelmä tulee jättää erillisenä tiedostona. Riittää kun huomiot nämä käsikirjoitusta ensimmäistä kertaa jättäessäsi, niitä tarvitaan vasta kun jätät muokattua käsikirjoitusta vertaisarvioinnin jälkeen. Ne voi ladata järjestelmään samalla välilehdelle, jossa kysytään taulukoita ja muita käsikirjoituksen liitteitä.

Tietosuojaseloste

Tämän julkaisun sivustolle syötettyjä nimiä ja sähköpostiosoitteita käytetään yksinomaan tämän julkaisun tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen tai muille osapuolille.

Lue Journal.fi-palvelua koskeva tietosuojaseloste.
Julkaisu toimii palvelun yhteisrekisterinpitäjänä yhdessä Tieteellisten seuran valtuuskunnan kanssa tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.